Bilservice

Välkomna till er familjära bilverkstad i Örebro. Hos oss får ni fullservice av era bilar där vi kan kolla allt från lamporna till motorn.

Proffsig bilverkstad som erbjuder full bilservice

Hos oss på Däck- & Bilservice kan ni få hjälp med service av er bil. Vi gör allt från att tvätta er bil till att laga bilmotorn. Exempel på bilservice vi erbjuder:

• Bromsservice & bromsreparation
• Service av belysning och lampor
• Service av avgassystem
• Batteriservice
• Däckservice

bilservice

Hur bokar man bilservice av oss på Däck- & Bilservice?

Det enklaste sättet är om ni ringer eller mailar in till oss och beskriver erat ärende! Vi bokar då en tid som passar er!

När ni sedan kommer in till oss med ert fordon så gör vi en kontroll av bilen och undersöker vilken typ av service ni är i behov av. När vi har gått igenom den tillsammans så kommer ni få en lista på åtgärder som behövs och ett kostnadsförslag innan vi går vidare med processen. När vi har kommit överens om vilken bilservice som skall göras så går vi vidare processen och ni kan lämna in bilen på vår verkstad. När servicen är färdig hör vi sedan av oss till er och ni kan komma att hämta er bil igen!

bil

Hör av er till oss om ni är i behov av bilservice!

Frågor & svar

Här besvarar vi vanliga frågor om bilservice.

Vad är priset på en bilservice?

Det varierar beroende på vilken typ av service ni är i behov av och hur mycket material som behövs. Av oss får ni dock alltid en kostnadsestimering innan vi går vidare med processen. Vi erbjuder självklart konkurrenskraftiga priser.

Vad ingår i en bilservice?

Vid en generell bilservice gör man en kontroll av bilen och kollar allt från dess lampor, vätskor, vindrutetorkare, motor, bromsar och elektronik. Man kollar att bilen är säker att köra.

Hur ofta bör man göra en service av bilen?

Man bör göra en bilservice åtminstone en gång om året för att se till att den bibehåller sin trafiksäkerhet, samt att bilen håller då längre. Man brukar även rekommenderar att man gör en service på bilen när den kört runt 2500 mil.